Hirdetés

Kulcsár Edina ezért nem vezethet autót

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina augusztus közepén adhat életet a G.w.M-el közös kisfiuknak, a rapper azonban addig is mindent megtesz, hogy óvja a feleségét. Edina például már nem is vezethet egyedül, a férje szerzett mellé egy sofőrt. 

"Három hetem van még, ha csak ez a nagy meleg nem módosít a terveken. Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk. Alapvetően is keveset alszom, korán kelő vagyok, és mindig teszek-veszek. Akkor is ezt volt rám a jellemző, amikor még nem voltam anyuka. De azt kell mondjam, a várandósságom alatt talán most vagyok legaktívabb. Ez részben nyilván annak köszönhető, hogy nyári szünet van, és van három gyermekem, akikkel foglalkozni kell. Akiknek kell a figyelmem, akiknek kellenek az élmények, a programok. E mellé sokszor munka is párosul, az otthoni feladatokról nem beszélve, úgyhogy nem igazán tudok ücsörögni és unatkozni" – fogalmazott Edina a Blikk szerint. A férje azonban folyton a pihenésre próbálja rábírni. 

"Márk nagyon figyel, igyekszik levenni rólam a terheket. Már nem engedi például, hogy vezessek. A sofőrjével járok én is, ha dolgom van. Sokszor lefoglalja a gyerekeket is, hogy legyen egy kis időm főzni, mosni, takarítani vagy épp magamra. Elvinné mindnyájukat is programozni, de Amara annyira anyás, hogy egyszerűen nincs meg nélkülem. Én ilyet még nem láttam" – mesélte az egykori szépségkirálynő, aki azt is elmondta, hogy a kisfiú császármetséssel fog majd a világra jönni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés