Hirdetés

Kulcsár Edina megmutatta, milyen kismama - kitört a háború a kommenteknél

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina büszke kismama, nem is tagadhatná. Van mire, hiszen a harmadik gyermekét várja, csodaszép a fotókon. Mire legyen büszke az ember, ha nem erre!?

Legutóbb az Instagram oldalán arról számolt be, hogy mekkora a hasa. Sőt, egy kicsit tovább is ment, próbálta edukálni a rajongóit. 

"Az első 2 várandósságomnál sem volt kicsi a pocakom, de a mostani babavárásom abszolút viszi a prímet méretek szempontjából. Azt mondják, hogy minden egyes várandósság alkalmával, egyre nagyobb és nagyobb a pocak. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt abszolút alá tudom támasztani" - írta a fotó mellé.

Azonnal kezdtek is záporozni az ellenkomentek, szinte kitört a háború. "Hát, rám például egyáltalán nem igaz ez. Hiába második baba ,egy kicsivel sem nagyobb a pocakom, mint kisfiamnál volt. Ugyanakkora vagy kisebb. Pedig a becslések alapján nagyobb baba lesz a kislányom, mint kisfiam volt.. Bár a pocak mérete semmit nem jelent, lehet kicsi pocakban nagy baba, amíg nagyban lehet kicsi baba." - írta Kulcsár Edina egyik követője.

"Én most várom a masodik kisfiam 38. hét vége felé járunk. Nekem kisebb a pocakom, mint az elsővel volt. Pedig most is 20kgot hiztam" - írta egy másik. Persze volt, aki igazat adott a hírességnek.

"Nálam is igaz az 1. se volt piskóta de a 2.nál alig bírtam megmoccanni akkora volt, 3.-at ebből kifolyólag szerintem nem vállalok mert kidurranok." A végén pedig egy kommentelő lezárta a vitát. "Nagyon szép kismama vagy.Erőt egészséget mamának babának." Csatlakozunk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés