Hirdetés

Rázúdult a népharag Kulcsár Edinára, miután kiposztolta a kislánya haját

Nap Híre portré Nap Híre

Most éppen azon akadtak ki a kommentelők, hogy az egykori szépségkirálynő kivasalta a kétéves kislánya haját.

Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina hamarosan hároméves lesz és már most ízig-vérig nő. Imádja a csillogós ruhákat, a sminkeket és Edina magassarkúit is szívesen felpróbálja a gardróbjában. A büszke édesanya azt próbálta megmutatni a követőinek, hogy most először kivasalta a kislánya haját. Amiből hamar botrány lett.

Első hajvasalás, szigorúan hővédő használatával

- írta az Instagram-oldalán megosztott sztoriban Edina, ami hamar kikerült a Reddit egyik influenszerekkel foglalkozó csoportjába, ahol igazi népharag zúdult az édesanyára. A poszt alatt felrobbant a kommentszekció, a hozzászólók nagy része pedig egyből bírálni kezdte Edinát, miszerint egyáltalán nincs rendben az, hogy egy kétéves kislánynak kivasalják a haját, hiába a hővédő - írja a Life.

Egyik kommentelő például azt írta, hogy "úgy sajnálom szegény kislányt, hogy az anyja nem találja elég szépnek, folyamatosan ez jön le nekem,hogy csak Medikére büszke", míg egy másik úgy fogalmazott, hogy Edina "úgy szétégeti ezt a finom kis babahajat, mint annak a rendje. Ennek a nőnek már tényleg elment a józan esze". A teljes posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés