Hirdetés

Brutális, amit Kulcsár Edina művel: ő is tudja, hogy hosszú távon baj lehet belőle

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, a modell várandósan sem kíméli magát, és mindenben férje mellett áll.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M idén februárban jelentették be, hogy ismét gyermeket várnak. A pár első közös gyermeke, a kis Amara épp a napokban ünnepelte az első születésnapját egy óriási bulival. Bár még Amara is kicsi, Edináék hamarosan újra babázhatnak, ugyanis a kisfiuk nemsokára megérkezik. 

De úgy tűnik, Edina várandósan sem lassít, készül ugyanis GWM új videóklipje. A helyszín a Budapesttől nem messze, Acsaújlakon található Patay-kastély, ahova családjával együtt utazott a rapper. Az nem világos, hogy felesége ezúttal is szerepel a klipben, vagy csak lelki támogatást nyújtott, de azt biztos, hogy miután a gyerekeket lefektették aludni, egészen másnapig meg sem álltak a munkával - derül ki Kulcsár Edina Instagram-oldaláról.

A volt szépségkirálynő 24 órán elérhető Instagram-történetében számolt be először egy 23:04, majd egy 02:13, ezután pedig egy 04:23 feliratú fotóval szemléltetve az idő múlását - szúrta ki az NLC

Mint írja: “Hosszú távon biztosan nem tesz jót a kevés alvás, pedig már jó 10 éve nyomom, de legalább elmondhatom magamról, hogy ez idő alatt annyit éltem meg, mint más több 10 év alatt. És nekem többet érnek az élmények, mint hogy mindig tökéletesen kisimult legyen az arcom! Majd időskoromban pihenek”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés