Hirdetés

Kulcsár Edina meglepő őszinteséggel vallott a legnagyobb félelméről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edina és G.w.M., azaz Varga Márk is részt vesznek a Tv2 Párharc című új műsorában, melynek kapcsán arról kérdezték őket, hogy mitől félnek a legjobban. Mindketten őszintén beszéltek a legnagyobb félelmükről.

G.w.M. az első közös tévés szereplésükkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy azért vállalták el a szereplést, mert egyébként is szeretnek együtt lenni, játszani, hülyéskedni. És a műsorban szeretnék megmérettetni magukat - olvasható a 24.hu oldalán.

Az az igazság, hogy eddig mindenhol azt mondtam, hogy nem félek semmitől, de amúgy nagyon sok mindentől félek. A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem. Na, de viccet félretéve – mert ilyen úgysem fog bekövetkezni –, azért sok mindentől félek, például a mélységtől, a víztől. Úszni tudok, de kiskoromban bedobtak a mélyvízbe, hogy »tessék, tanulj meg úszni«, szóval ezt nem szeretem. Egyébként a magasságtól is félek, viszont ha van kamera, akkor felszívom magam

- fogalmazott a modell a félelmeivel kapcsolatban. Edina azt is elárulta, hogy egyáltalán nem tartanak a többi versenyzőtől, de minden lehetséges esetre felkészültek. Hozzátette, őt már eléggé megedzette az élet, így semmitől sem félnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés