Hirdetés

Ha szeretne G.w.M-nek és Kulcsár Edinának dolgozni, itt az alkalom

Nap Híre portré Nap Híre

A pár egyik közeli ismerőse elárulta, hogy Kulcsár Edina és G.w.M bébiszittert keresnek.

Mint azt a naphire.hu is megírta, óriási a boldogság Kulcsár Edináéknál, ugyanis férjével a privát csatornájukon futó saját valóságshowjuk-ban bejelentették, hogy hamarosan érkezik a második közös gyermekük. A pár első közös gyermeke, Amara tavaly májusban született, így csak 15 hónap lesz a kis Amara és a kisöccse között. A rapper elmondása szerint ő már az első perctől kezdve szerette volna, hogy Edina szüljön neki egy fiút, így most nagyon boldog.

A pár nagyon várja már a pici érkezését, és attól sem riadnak vissza, hogy hat gyermek fog futkározni körülöttük a jövőben. Ez a helyzet akkor fog fennállni, ha Edina és Csuti két közös gyermeke, Medox és Nina, illetve Melanie és G.w.M szintén két közös csemetéje, Melanie és Márk is a rapperéknél tartózkodik, amire lássuk be, eléggé nagy esély van - írja a Bors, hozzátéve, hogy Edináéknak nagy szerencséjük van, ugyanis nem egyedül gondoskodnak a picikről. A pár a családra és a barátokra eddig is számíthatott, ráadásul kiderült az is, hogy még egy bébiszitter is a segítségükre volt, és lesz is. 

Edináék már nagyon várják a baba érkezését, és egyébként a tesók is odáig vannak. Amara még nyilván kicsi ehhez, de szerintem vele kapcsolatban külön előnyös, hogy ilyen pici lesz a korkülönbség a testvérével, hiszen így együtt nőhetnek fel

- mondta a lapnak egy közeli ismerős, aki azt is elárulta, hogy Márkék egy kicsit sem stresszelnek azon, hogy még nagyobb lesz a család. Azt is elmondta, Edináék már korábban is gondoskodtak arról, hogy egyik csemetéjük se szenvedjen hiányt semmiben, ezért felfogadtak egy bébiszittert. 

A hat gyerek nem kevés, de Edina és Márk egyáltalán nem stresszel ezen. A család eddig is segített nekik, és amúgy Amara mellett is volt bébiszitter. Mondjuk ő már nem dolgozik ott, azt hiszem, hogy kirúgták, de a kisfiú mellé is szeretnének majd valakit, aki támogatja őket. Szerintem ezzel amúgy semmi baj nincsen

− tette hozzá az ismerős. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés