Hirdetés

Kiderült az igazság: Krausz Gábornak ezért kellett kiköltöznie a szentendrei házból

Nap Híre portré Nap Híre

Bombaként robbant a hír a hetekben, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A szomorú hírt a sztárséf jelentette be először a közösségi médiában, majd Gabi is megerősítette egy bejegyzésben, hogy véget ért a hatéves kapcsolat. Bár a sztárpár az okokat nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon is együtt jelentek meg, majd Horvátországban is együtt nyaraltak

Most kiderült az is, hogy miért Krausz Gábornak kellett kiköltöznie a szentendrei házból. A sztárséf néhány hónapja még minden szabadidejében megállás nélkül dolgozott a ház apró részletein, az első közös otthonon, miközben rengeteget vigyázott kiskányukra, Hannarózára, míg Tóth Gabi koncertezett. Éppen ezért sok rajongó nem értette, miért ő költözött albérletbe. 

Az interneten nyilvánosan elérhető adatokból azonban kiderül: a tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is - írja a Blikk

Krausz Gábor összeomlott

Hivatkozás másolása

A lap azt írja, Krausz teljesen magába zárkózott és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot. " Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek" - fogalmazott egy, a családhoz közel álló informátor.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Tóth Gabi a színpadon üzent a kritizálóinak szombat este. Az énekesnőnek ez volt az első fellépése a szakítása óta, ráadásul éppen az új párjával lépett színpadra. Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. "Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam - mondta Tóth Gabi, majd az Ez vagyok én című számát kezdte énekelni. Állítólag az egyórás koncertet követően Gabi és Máté egy autóval távoztak a helyszínről, külön sofőr vitte el őket, amíg a Fricska többi tagja egy másik fuvarra várakozott. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés