Hirdetés

"Sok támadást kapok" - Tóth Gabi színpadra lépett és kemény üzenetet küldött a közönségnek

Nap Híre portré Nap Híre

Először állt színpadra az énekesnő azóta, hogy a múlt hét közepén Krausz Gáborral bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, hat év után ért véget Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata, bár az okokat nem árulták el, de hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Pap Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon is együtt jelentek meg, majd Horvátországban nyaralatak egyet.

Szombat este Tóth Gabinak és a Fricskának közös fellépése volt Hevesen, ami a "Szeretni jöttem" címet kapta. Az énekesnőnek ez volt az első fellépése a szakítás bejelentése óta, ráadásul éppen az új párjával léphetett színpadra. Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé.

Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam

- mondta Tóth Gabi, majd az Ez vagyok én című számát kezdte énekelni. A Blikk információi szerint az egy órás koncert után Gabi és Máté egy autóval távoztak a helyszínről. Mint írták, külön sofőr vitte el őket a helyszínről, amíg a Fricska többi tagja várakoztak egy másik fuvarra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés