Hirdetés

Krausz Gábor végleg megszabadul Tóth Gabitól, és ezentúl átgondoltabban tetováltat majd

Nap Híre portré Nap Híre

Amióta Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentette, hogy tönkrement a házasságuk, azóta folyamatosan visszatérő kérdés, hogy mi lesz a sorsa a sztárséf tetoválásával, amely a volt feleségét ábrázolja. Most végre választ kaptunk a kérdésre, sőt, Krausz azt is megígérte, hogy ezentúl átgondoltabban tetováltat majd. 

A Blikk szúrta ki, hogy Krausz Gábor a napokban az ismert tetováló, Galler András, azaz Indián szalonjában járt. A sztárséf Instagram-történetéből az derült ki, hogy épp arra a kezére készül valami, amelyen a Gabit ábrázoló tetoválás is megtalálható. A portál megkereste a népszerű tetoválóművészt, akitől azt a választ kapták, hogy jelenleg egy új terven dolgoznak, de már szóba került közöttük az ominózus ábra sorsa is. 

Ez egy teljesen új projekt, amibe most belevágtunk, ám azt Gábor felhatalmazása nélkül nem árulhatom el, mi készül. De tudok a tervéről a régi tetoválással kapcsolatban, ajánlottam is már neki néhány tetoválót, akik kifejezetten takarással foglalkoznak

- árulta el Indián. Ezt a séf egyik ismerőse is megerősítette. A neve elhallgatását kérő barát azt mondta, mostanában nem került szóba a Gabit ábrázoló kép, azonban Gábor azt tervezi, hogy a közeljövőben átvarratja. "Nem szedeti le lézerrel, mert szerinte az csúnya maradna, inkább új motívumot tervez rá, ám még gondolkodik a megfelelőn."

Krausz Gábor ezúttal nem reagált a lap megkeresésére, azonban korábban elmondta, hogy meg fog válni néhány tetoválástól. 

Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna

- jelentette ki Krausz. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, tavaly augusztus elején a sztárséf bejelentette, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. Hamar kiderült, hogy az énekesnőre máris rátalált az új szerelem a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence mellett, és erre maga Krausz is utalt a szakítást bejelentő bejegyzésében, ahol azt írta, hogy "időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet." Az egykori szerelmesek között közben folyamatosan ment az adok-kapok, de azért történtek jó dolgok is a séffel: Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, majd később kiderült, hogy egymásba is szerettek és együtt vannak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés