Hirdetés

Tóth Gabi hisztirohamot kap, ha ezt a hírt meglátja

Nap Híre portré Nap Híre

A TV2 leleplezte a Dancing with the Stars legújabb évadának versenyzőit, akik között ott van Krausz Gábor is. A sztárséfet eddig szinte minden évben megkeresték, hogy szerepeljen a műsorban, azonban idáig nem élt a lehetőséggel. Most elmondta, hogy idén miért döntött mégis úgy, hogy belevág. 

Most máshogy alakultak a dolgok, és úgy voltam vele, ha most nem, akkor soha. Egyébként egy picit mindig érdekelt, kíváncsi voltam, úgyhogy belecsaptunk

- magyarázta döntését Krausz Gábor, aki számított arra, hogy Mikes Anna lesz a párja. "Őt érzem a legközelebb a személyiségemhez, amennyit én láttam belőle. Egy roppant jó humorú lány, és azt gondolom, vérprofi. Abból, amivel én rendelkezem, mint tudás – ami nulla –, ő az egyetlen, aki bármit is ki tud hozni" - mondta párjáról, hozzátéve, hogy itt most Annának kell majd szobrászkodnia.

Bár a sztárséf nagyon lelkes, tudja jól, hogy nem a táncparkettre született, ezért úgy nyilatkozott, hogy teljesen átengedi majd az irányítást a párjának - írja a Blikk

"Ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon... hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban. Viszont a másik oldalon, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni, nagyon motivál, hogy bebizonyítsam magamnak és Annának, ennek van értelme, tehát teljesen alázattal megyek neki ennek a kalandnak” – fogalmazott Gábor. 

Krausz Gábor a Blikk-nek elárulta azt is, hogy nagyon jó a kémia közte és partnere között, tánclépéseket ugyan még nem tanultak, de sokat beszélgettek.

Mint ismert, a sztárséf nehéz időszakon van túl, ugyanis egy  hónappal ezelőtt jelentette be, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. S ha ez mind nem lenne elég, az énekesnő már tovább is lépett, állítólag már együtt él új szerelmével, Papp Máté Bencével. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés