Hirdetés

Valami történt: mégis összejött Krausz Gábor és Mikes Anna?

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók szerint Krausz Gábor és Mikes Anna még mindig nagyon gyanús.

Ahogy arról a naphire.hu folyamatosan beszámolt, Krausz Gábornak iszonyatosan nehéz éve volt. Augusztus elején derült ugyanis ki, hogy végleg tönkrement a házassága Tóth Gabival, ráadásul az is kiderült, hogy az énekesnő máris megtalálta a boldogságot egy másik férfi mellett

A sztárséffel mindeközben azért történtek jó dolgok is, ugyanis Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Stars című műsort. A táncospárnak azonban nemcsak amiatt szurkoltak a rajongók, hogy megnyerjék a döntőt, hanem azért is, hogy összejöjjenek. A műsornak vége, de a találgatások még a mai napig nem múltak el, hogy a sztárséf és a táncosnő egy párt alkotnak-e. Vannak egyébként olyanok, akik szinte meg vannak győződve arról, hogy nem nyilvánosan, de már együtt vannak. 

A műsor végeztével ki is jelentették, hogy ez nem az út vége számukra. De mit jelent ez? Korábban a Mokka műsorvezetője, Orosz Barbara igyekezett plusz információkat megtudni, miszerint lehet-e ebből szerelem. Gábor ekkor csak folytatta a köszönetnyilvánítást, láthatóan nem akart válaszolni a kérdésre, ahogyan Anna sem. A Séfek Séfje sztárja annyit azért elárult a kérdés előtti másodpercekben, hogy minden nyitott - írja a Blikkrúzs.

Közben pedig a páros már egy közös vacsorán is részt vett, amin a rajongók szerint teljesen úgy viselkedtek, mint egy pár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés