Hirdetés

Krausz Gábor boldog, és ezt Tóth Gabi sem tudja elrontani

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, a sztárséf mostanra túltette magát a nehéz időszakon és újra boldog tud lenni.

Ahogy arról a naphire.hu folyamatosan beszámolt, Krausz Gábornak iszonyatosan nehéz éve volt. Augusztus elején derült ugyanis ki, hogy végleg tönkrement a házassága Tóth Gabival, méghozzá ha hihetünk a pletykáknak, akkor egy másik férfi miatt. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy Gábor a szakítás bejelentésekor azt írta, hogy "időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet." Nem sokkal később az is kiderült, hogy mire utalt ezzel a sztárséf, ugyanis Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze. 

Azóta folyamatosan megy az adok-kapok, sőt, Krausz Gábor többször is kifigurázta már Tóth Gabi bejegyzéseit, elszólásait. Mindeközben jó dolog is történt vele, ugyanis Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Stars című műsort. Itt fontos megjegyezni, hogy sokan úgy gondolják, hogy Gábor és Anna között több is lehet, aki pedig nem biztos ebben, ő is nagyon drukkol azért, hogy a sztárséf újra boldog legyen.

Nos, úgy tűnik, hogy Krausz Gábornak rendbe jött az élete, legalábbis ez derül ki legutóbbi Instagram-bejegyzéséből, ahol az elmúlt egy évet emojikkal jellemezte. 

"23⛈️🌧️☁️⛅️⛅️🌤️☀️24" - a bejegyzés szerint így néz ki Krausz Gábor 2023-as éve, és úgy tűnik, a sztárséf bizakodó a jövő évet tekintve. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés