Hirdetés

Nagy bajban van Korda György és Balázs Klári

Garai Kitti portré Garai Kitti

A hazai sztárokat is megviseli a folyamatosan dráguló élet, a Korda házaspár folyamatosan azon gondolkodik, hogy tudnának minél több pénzt megtakarítani. 

A házaspár azt mondta, hogy sosem panaszkodtak, hiszen mindenük megvolt, ennek ellenére korábban is a spórolás jellemezte az életvitelüket. Most azonban kénytelenek változtatni az eddigi dolgokon is. Elsőként eladták a szeretett villájukat, ugyanis már nem tudják kitermelni azt az összeget, ami elég lenne a gázszámlára. 

"Mi beszélgettünk erről, hogy az idő elhozza majd a pillanatot, amikor döntenünk kell. A decemberi 500 ezres gázszámlánk a mostani tarifával 3,5 millió lenne. Nem tudjuk kitermelni" – mondta az ATV-nek Balázs Klári, aki szerint jó döntést hoztak azzal, hogy megváltak a luxusvillájuktól. 

Klárika egyébként számtalan módját ismeri a takarékosságnak. "Nem hetente ötször mosunk egy-egy törölközőt, hanem hetente egyszer mosok. Mivel még szép idő van, ezért nem használom a szárítógépet" - mondta már a Hír Tv-nek, hozzátéve, ha úgy adódik, akkor akár kenyeret is sütni fog. 

A házaspár egyébként a kialakult helyzetet egy lehetőségnek tekintik arra, hogy adakozzanak. "Kötelességünk adni nekünk, főleg nekünk, akik annyit kaptunk az emberektől" - tette hozzá Korda György. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés