Hirdetés

Mit művel Korda György és Balázs Klári? "Megfiatalodnak" egy klip kedvéért

Nap Híre portré Nap Híre

Nincs megállás: a legendás páros ismét sok örömet szolgáltat a rajongóknak.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Korda György és Balázs Klári gőzerővel készül a májusi, Papp László Budapest Sportarénában esedékes Korda 85 elnevezésű gigabulira. Sőt, a legendás páros még énektanárhoz is ellátogatott, hogy minden tökéletes legyen. 

És, mint kiderült, ezzel még messze nincs vége: nőnap alkalmából március 7-én újabb remix várható Korda György és Balázs Klári közreműködésével. 2024 Korda György 85. évének ünneplése, így a házaspár korábban több projektben is részt vett. 

Most a Virágeső című dalt dolgozta fel a Rádió1 népszerű DJ-producere, DJ Junior. A klip érdekessége, hogy Korda György és Balázs Klári mellett megjelenik majd az "ifjú Klári és ifjú Gyuri" is. Korda György fiatalkori énjét DJ Junior fia, Kiss Marcell alakítja, Balázs Klári fiatalkori mása pedig Horváth Léna, táncművész - írja a Blikk

A régi-új dal mellett több érdekességgel is készül a közkedvelt sztárpár a május 11-ei nagy koncertjére. Korda a pályáját meghatározó dalokkal készül, amik eddig nem voltak benne a koncertprogramban. Előadja többek közt az első nagy slágerét 1958-ból, amelynek címe "Szeretni kell", vagy a "Pesti mese" című dalt, amit nemrégiben írtak nekik Klárikával. Mindemellett hamarosan érkezik a KORDA 85 bakelit, amelyből 850 db készül, 85 db pedig az énekes és énekesnő által aláírva, arany színű lesz és eddig soha nem látott tartalom is megjelenik benne: gyermek-és tinikori fotó róluk, az első közös, eddig még sehol nem publikált fotó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés