Hirdetés

Elvonul a világ elől Korda György és Balázs Klári - jó okuk van rá

Nap Híre portré Nap Híre

Kicsit visszaülnek az "iskolapadba".

Korda György és Balázs Klári gőzerővel készül a májusi, Papp László Budapest Sportarénában esedékes Korda 85 elnevezésű gigabulira. Egy időre most elvonulnak a világ elől, hiszen minden energiájukra szükségük lesz május 11-én. Egy komplett kreatív csoport dolgozik azon, hogy melyik dalok csendüljenek majd fel a koncerten, hiszen az elmúlt 60 évben annyi sláger született, amennyit képtelenség lenne egyetlen bulin előadni.

"Jelképesen iskolapad ez, hiszen nem csoportos órákon veszünk részt, de a hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal. Ennek az oka pedig nagyon prózai: 2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így viszont kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot"

– magyarázta az énekes.

Korda György a Borsnak azt is elárulta, hogy nem csak ez változik, ő maga diétába fogott, a májusi koncertre szeretne 5 kilótól megszabadulni. A fogyás érdekében napi 1-1,5 órát edz az otthoni szobabiciklijén, és ezenkívül kerüli a nassolást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés