Hirdetés

Oda akart költözni Koós Rékához a szerelme, de az énekesnő elutazott

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Először mutatta meg kamerák előtt a párját, Bálintot az énekesnő. Az ATV A nő háromszor stúdiójában nem csak különös megismerkedésükről, kapcsolatuk nehézségeiről is őszintén vallottak.

Április 17-én lesz tíz éve, hogy Koós Réka és párja, Bálint először randevúztak. Akkor még ők sem gondolták valószínűleg, hogy a kapcsolatuk évtizedes távlatokba nyúlik majd. Az ATV A nő háromszor című műsorának felvételén pénteken este felelevenítették a pillanatot, amikor először látták meg egymást. Majd kiderült, egy sál “hozta össze őket”. Réka egy castingon vett részt, Bálint pedig ott dolgozott. Az énekesnőben rögtön nyomot hagyott ez a pillanat. “Mit csináljak? Vigyek neki virágcsokrot? Várjam meg a ház előtt? De tényleg?!” - emlékezett a Naphire.hu információi szerint Bálint a műsorban a pillanatra, miután beült a kocsijába az első találkozás után. A sors viszont segítő kezet nyújtott nekik - Réka ott hagyta a sálját.


“Nem direkt! Nem. Nyilván zavarban voltam, ott felejtettem a sálamat és visszamentem érte. És akkor ő megszagolta” - folytatta Réka, majd párja hozzátette: egy önkéntelen reakció volt ez tőle. Miután Réka megkapta a szerepet, e-mail e-mailt követett, majd szép lassan a két kis vidéki házból lett egy nagy. Ugyanakkor azt már a kapcsolatuk elején tisztázták, kerülik majd a rivaldafényt, így elmondásuk szerint nyugodt, békés életet élhetnek, senki nem tud semmibe belekötni velük kapcsolatban. Ugyanakkor azt beismerték, nekik is voltak nehézségeik, sőt, nagyon hamar eljutottak odáig, hogy el kellett dönteniük, külön utakon folytatják, vagy változtatnak.

“Mi így öntudatlanul megfordítottuk az egészet. Tehát egy kapcsolat egy idő után rossz esetben eljut egy mélypontra és akkor elkezdenek a felek egymással nagyon disznó módon viselkedni. És akkor mi ezt az elején lerendeztük. Mi az elején nagyon disznók voltunk. És akkor eljutottunk arra a pontra, hogy akkor vagy most szét, vagy viszont akkor minden disznóság hátrahagyva” - vallott színt Fodor Bálint a Naphire.hu információi szerint, majd Köböl Anita kérdésére Koós Réka azt is elmondta, mi volt ennek az oka: “A múltunk rossz tapasztalataiból maradt bizalmatlanságunk. Nem az volt, hogy mi egymást akartuk bántani, hanem rossz tapasztalataink voltak és nehezen tudtuk a bizalmat felépíteni egymás felé.”

Az ATV műsorában talán az okozta a legnagyobb derültséget, amikor az énekesnő azt is elmesélte: amikor a párja eldöntötte, hogy egy nap odaköltözik hozzá, ő elutazott a hétre a lányával a Balatonra. “Mi az, hogy még elmész egy hétre, amikor én most akarok odaköltözni?” - játszotta el Bálint akkori reakcióját, ami talán az utolsó emlékezetesebb vitáik egyike maradt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés