Hirdetés

Koncz Zsuzsa úgy értesült, hogy Azahriah lakodalmas zenét játszik a Bugyi fivérek szintjén

Nap Híre portré Nap Híre

A Kossuth-díjas énekesnő a 80-as években megjelent lakodalmas rockkal vette egy kalap alá a magyarok nagy kedvencét.

Magánéleti, szakmai és társadalmi-politikai kérdéseket is kapott Koncz Zsuzsa énekesnő a Friderikusz-podcast műsorában, ahol arról is szó esett, hogy milyen volt azokban az időkben, amikor a művésznő berobbant a magyar popzene élvonalába. Mesélt még az Illés-korszakról is, valamint arról, hogy milyen volt a kapcsolata Szörényvel és Bródyval - szúrta ki a Blikk

Az énekesnő többek között azt is elmondta, hogy miért nem jött létre a Kovács Kati-Zalatnay Sarolta-Koncz Zsuzsa közös fellépés. Koncz megerősítette, kezdetben ő feküdt keresztbe a kezdeményezésnek, aztán "mindhárman rájöttünk, hogy annyira mást csinálunk, hogy ez nem tud egy kalap alá kerülni" - fogalmazott.

A műsorban felmerültek a mostani előadók nevei is, Friderikusz ugyanis megkérdezte az énekesnőtől, hogy ismeri-e Krubyt, a Beton.hofit, Dzsúdlót, vagy Azahriaht? Mindenkiről tudok - válaszolt röviden, ám hosszabban csak Azahriáhról fejtette ki a véleményét.

"Körülbelül egy évvel ezelőtt ismertem meg a zenéjét, hát igen, ez is valami - gondoltam. Számomra Azahriah stílusa a 80-as években sikeres lakodalmas rockra emlékeztet, például a "Bugyi fivérek zenéjére" - mondta az énekesnő a 3+2 együttesre utalva. Azt is hozzátette, számára nagyon idegen, amikor a népzenét összekeverik az ilyen ritmusokkal.

A naphire.hu arról is írt, hogy Azahriah megváltoztatta Gáspár Győzike életét: a showman ezelőtt soha nem állt sorba koncertjegyért, mert mindig kapott promó-jegyet. Most viszont Azahriah májusi, Puskás beli (tripla) koncertjével kivételt tett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés