Hirdetés

Mi történhetett? Minden előjel nélkül a Beatrice lemondta a koncertjét

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Váratlanul lemondt a péntekre tervezett koncertjét a Beatrice a Barba Negrában.

A csepeli szórakozóhelyen a koncertet még az év elején hirdették meg, azonban időközben a zenekart a budapesti Tabán fesztivál is megkereste, és erre a felkérésre úgy mondtak igent, hogy látta a zenekar benne a konfliktus lehetőségét, ám mivel az elmúlt két évtizedben rendszeresen felléptek a Tabán, így igent mondtak rá ismét.

Tudtuk, hogy két ugyanolyan koncertet nem korrekt dolog bemutatni három nap alatt a fővárosban, ezért teljesen más tematikát terveztünk az eseményekre. A Barba Negrában a zenekar korai éveinek ikonikus dalai vitték volna a műsor gerincét, míg a Tabánban a Beatrice zeneiségének esszenciájának bemutatása (lesz) a célunk. A két koncert hangulatát, látványát, stábját, dalait – köztük a most 30 éves Vidám Magyarok lemez rég nem játszott dalait – erre a két tematikára építettük fel, bízva abban, hogy kedvezünk minden minket követő korosztálynak

- írta a zenekar a közösségi oldalán.

Azonban az elmúlt napokban több félreértés is volt a klub és a zenekar között, így végül néhány nappal a koncert előtt az egész eseményt törölték. Kiemelték, a klub mindenkinek visszautalja a megváltott jegyek árát. Később a klubb az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

Szakmaiatlan és a közönség felé is inkorrekt, hogy 3 napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős. Ezért úgy határoztunk, hogy a zenekarnak Boldog Születésnapot kívánunk, és a közönség, ha van lehetősége, az ingyenes Tabánt látogassa meg. Az április 28-i, Barba Negrába tervezett koncertet ezen okból kifolyólag töröljük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés