Hirdetés

Koltai Róbert fejbeültetése miatt bajba került a repülőtéren

Morvay Péter portré Morvay Péter

A 79 éves színész tavaly év végén komoly műtéten esett át, egy söntöt ültettek a fejébe, ami elősegíti az agyvíz megfelelő áramlását. 

Mint arról korábban beszámoltunk, korábban daganatot gyanítottak Koltai Róbertnél, aki a Spektrum Home csatornán futó DTK: Elviszlek magammal legújabb részében beszélt arról, milyen nehéz időszakon esett át. 

A színész már sokkal jobban van, a műsorban arról is beszélt, hogy a beavatkozás óta a reptéri ellenőrzés során becsipognak a mágneskapuk, 

így csak orvosi igazolással tud repülőre ülni. 

Koltai Róbert komoly műtéten esett át, de már jobban van
Koltai Róbert komoly műtéten esett át, de már jobban van

A korábbi nehézkes járását és a fájdalmakat eleinte a Parkinson-kór számlájára akarták írni, de a sönt beültetése utáni gyors javulásnak köszönhetően ezt az orvosok elvetették. Azóta naponta átlagosan két kilométert is gyalogol.

Azt is elmondta, hogy nagyon nehezen élte meg, amikor a teste korlátozta a mindennapokban, ezért esett neki nagyon jól, amikor tapsviharban tört ki a négytagú kórterem, 

miután eldobhatta a járókeretet. 

A Jászai Mari-díjas színművész, filmrendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja idén tölti be 80. életévét, és egyáltalán nem akarja siettetni az időt. 

Szomorú, hogy több nagyszerű színésztársa - Rajhona Ádám, Helyey László, Dunai Tamás - már elment, ugyanakkor nem kesereg.

„Nem gyászolgatom magam, hanem csodálkozom, hogy még mindig milyen nagy kedvem van fölkelni,

 milyen nagy kedvem van összemondani a szöveget.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés