Hirdetés

Könnyek között búcsúznak Dunai Tamástól a kollégái

Nap Híre portré Nap Híre

Gyászolnak Dunai Tamás kollégái, a színész halála többeket mélyen lesújtott.

Dunai Tamás
Dunai Tamás

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Dunai Tamás csütörtökön.

Nem derült még ki Dunai Tamás halálának oka, vagy legalábbis a család eddig nem hozta nyilvánosságra azt, csupán annyit közöltek, hogy a színész az otthonában hajtotta örök álomra a fejét.

“Isten veled, Dunai Tamás! Egészen hátborzongató, hogy most járt az Élni jó-ban” - ezt Kadarkai Endre posztolta Instagramon storyban, Dunai Tamás ugyanis pár napja volt vendég a műsorában.

A Blikk összeállításában Nagy Sándor posztját is idézi: “Drága Tamás, nagyon megleptél... Szerintem még maradnod kellett volna... Sokáig... hogy láthassunk, hogy hallhassunk, hogy csodálhassuk azt a 'régi iskolát', azt a fénylő tehetséget, alázatot a színpad és a kollégáid iránt, amit már csak nagyon kevesen tudtak... és egyre kevesebben... Köszönöm a beszélgetéseinket, a figyelmedet és a folyamatos érdeklődésedet... Köszönöm, hogy a Kollégádnak tartottál, és köszönöm, hogy közös öltözőnk lehetett Veled a Madáchban.... Nagyon szomorú vagyok... légy Boldog Odaát. Még maradnod kellett volna…”

Szinetár Dóra az Instagramon írt megtörten: “Biztos, hogy a kedvessége, az őszintesége itt marad mindannyiunkkal, velem mindenképp. Sosem felejtem ezt a drága, szeretni való embert és csodás színészt! Gyönyörű utazást Édes Dunai Tamás”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés