Hirdetés

“Kóling Kánszi!” - Ez a mondat mentheti meg Bárdosi Sanyi életét

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nem tévedés, a fenti mondat hangosan kiabálva akár meg is mentheti a volt profi birkózó életét. Hogy miért? Erre is fény derült az ATV #Bochkor felvételén, és pusztító nevetésbe torkollott a történet.

Egy magyar történész bezárta magát egy középkori brit WC-be, és egy szemceruza, meg egy fültisztító pálcika segítségével 7 óra alatt szabadította ki magát. Ilkó Krisztina története körbejárta a héten a világot, módszerét a híres nyomozó, Macguyver fortélyaihoz hasonlította a világsajtó. Most talán valami hasonló vár majd Bárdosi Sanyira is, aki a sztori kapcsán nem mindennapi titkáról rántotta le a leplet az ATV #Bochkor felvételén. A műsorvezető arról kérdezte a vendégeit, Oroszlán Szonját, Ubrankovics Júliát és Lakatos Márkot, ők hogyan szabadulnának ki, amikor a volt birkózó meglepő ötlettel állt elő.

“Tudod mit csinálnék? Ordítanék. Mint mikor az előszobában hagyom a telefont és: “Hé, Sziri, hé Sziri!” - utalt az egyik nagy márka telefonos asszisztensére Bárdosi. De a története a Naphire.hu információi szerint csak ezt követően vált komikussá. “És, ha meghallja, akkor már tudok telefonálni. És akkor megjelenik a kék izé, és “Kóling Cunci, nem Kánszi”, mert úgy veszi” - folytatta Sanyi, és Bochkor Gábor rögtön megállította, hogy akkor ezt rögzítsék. “Tehát az Ildikó Cuncinak van elmentve, csak te angolul kell, hogy mond és Kánszinak mondod? - így a műsorvezető, mire Bárdosi: “Igen. Már egy csomószor mondtam, hogy Cunci és tök másokat hívott fel. Kóling Kánszi!” - folytatta, és ekkor már mindenki hangosan nevetett a stúdióban.

“És nem lehet, hogy mindegyik emeltdíjas?” - replikázott Lakatos Márk öntve az olajat a humortűzre. Bárdosi ezt követően elmondta, így, a WC-ből ordítva tudna utasításokat adni a feleségének, Ildinek, hogy jöjjön segíteni neki. “Korábban, amikor Cuncit mondtam, volt, hogy a sógornőmet akarta hívni, aki Eszter, volt, hogy olyan embereket, akikkel kétszer beszéltem, és évekkel ezelőtt” - mondta a Naphire.hu-nak Bárdosi Sanyi. Hogy hogyan menekülne meg a WC fogságából Ubrankovics Júlia, Oroszlán Szonja, vagy Lakatos Márk, vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés