Hirdetés

“Tönkretetted a lánybúcsúmat” - Élő adásban kérte számon Kokót Farkasházi Réka

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Első külföldi utazásáról mesélt épp az ATV #Bochkor-ban Kovács Kokó István, amikor Farkasházi Rékának az eszébe jutott egy máig nem tisztázott ügyük.

Görög Zita, Farkasházi Réka, Schobert Norbert és Kovács Kokó István volt a vendége Bochkor Gábornak az ATV népszerű műsorában, a műsorvezető pedig többek közt arról is érdeklődött náluk, ki mikor járt életében először külföldön. Kovács Kokó István alig 16 évesen a boksznak köszönhetően léphette át először az országhatárt, pechjére épp az észak-koreai fővárosba, Phenjanba mehetett, ahol kényszerűségből három hetet maradt is. Hogy miért? Vasárnap este ez is kiderül majd a #Bochkor-ból, de most térjünk vissza oda, ahol Farkasházi Réka folytatta a beszámolót - az egykori profi bokszolóval kapcsolatban ugyanis az eszébe jutott 2001. június 16-a.

Esélyt sem adott a mellette ülő Kokónak, látszólag tisztázni is akarta a helyzetet. “Te Kokó, most jutott valami az eszembe: te tönkretetted a lánybúcsúmat!” - fordult a színésznő az egykori bokszbajnok felé, aki látszólag értetlenül nézett rá és egy poénnal vágott vissza: “Ezzel a phenjani úttal?”. Az igazságra pedig nem kellett várni. “Nem. Képzeld el, 2001-ben a lánybúcsúm napján volt valamelyik nagy meccsed, amit elvesztettél. És néztük élőben, mert rettenetesen szurkoltunk neked” - folytatta Farkasházi Réka, és ekkor már mindenki sejtette a stúdióban, a Budapesten megrendezett, Julio Pablo Chaconnal megvívott világbajnoki címvédő meccsről volt szó. Kokó hozzá is tette gyorsan: “Bár ott lettem volna a lánybúcsún”. Ekkor a stúdióban már mindenki nevetett.

De végül kiderült, a lánybúcsút a #Bochkor egy másik rendszeresen vendége, Csonka Bandi mentette meg. “Ez még a Barátok közt idején volt, egy meglepetés bulit szerveztek nekem” - mondta a felvételt követően a Naphire.hu-nak Farkasházi Réka. Hozzátette: a helyszínen ment a tévé, hiszen akkor az egész ország lázban égett és ezt nézte. De Kokót sajnos kiütötték. A Barátok közt egykori sztárja azonban azóta is boldog házasságban él a férjével.

Hogy mi az igazi neve Schobert Norbinak és miért írt gyerekkorában Görög Zita Dévényi Tibi bácsinak, vasárnap este az ATV #Bochkorból ez is kiderült majd a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés