Hirdetés

“Olyan nyúzott vagy” - mondta a gyermeke dadusa Farkasházi Rékának: a válaszát nem hiszed el

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Bátor fotósorozaton mutatta meg magát a világnak Ábel Anita, a képekről az ATV #Bochkor című műsorban is megkérdezték a színésznőt.

Smink nélkül mutatta meg magát egy magazin címlapján Ábel Anita. Bochkor Gábor kérdésére a színésznő határozottan meg is fogalmazta, miért döntött úgy, hogy vállalja ezt a sorozatot. “Azt gondolom, hogy ma már, ha valaki smink nélkül jelenik meg, az emberek felháborodnak. Ha agyon van sminkelve, azon háborodnak fel. Miért ne fogadjuk el a natúr valóságot és ez ez! Ne szépítsük! 48 éves elmúltam, azt gondolom, hogy ahhoz képest nem nézek ki olyan sz*rul, és ha ezzel bátorítást tudok adni másoknak, hogy vállaljuk fel azt az arcunkat, ami jelen esetben minden reggel szembe jön a tükörben, amin a családtagjaink se borzadnak el, akkor ezt miért ne mutassuk meg?” - magyarázta Anita, akinek az álláspontját hatalmas üdvrivalgás fogadta az ATV műsorának felvételén. De nem ő volt az egyetlen, aki bátran beleállt már a smink nélküliségbe korábban is.

Anita sztoriját követően a Barátok közt egykori színésznőjének jutott az eszébe egy apró történet. “Igazából nekem is a múltkor… Bementem az óvodába, a dadus megkérdezte: “Baj van?”. Mondom: nincs, miért? “Olyan nyúzott vagy!” Hát így nézek ki smink nélkül” - elevenítette fel a válaszát Farkasházi Réka. Ő volt az egyébként, aki már megmutatta smink nélküli arcát a közösségi oldalán néhány hónapja. Akkor Ördög Nóra védelmére kelt ezzel, aki rengeteg bántást kapott a smink nélküli képe alatt. “Engem tényleg mélyen bánt az, hogy általában nők ilyen utálatosak a nőkkel. Én is látom, hogy smink nélkül hogy nézek ki. És azt is látom, hogy más hogy néz ki smink nélkül. Soha az eszembe nem jutna sem szemtől szembe mondani valakinek, de még csak gondolni sem, hogy “úristen, milyen ronda vagy” - mondta áprilisban a #Bochkor című műsorban.

S hogy mit gondolt. Témáról Nagy Feró vagy Bárdosi Sándor? Vasárnap este az ATV #Bochkorból ez is kiderül majd a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés