Hirdetés

Elszomorító az eredmény: A pénz nem pótolja a Kőgazdag fiatalok műveltségét

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen lesújtó lett az eredményt, amit a fiatalok produkáltak.

A TV2 legújabb reality műsora a Kőgazdag fiatalok ma indul a csatornán, előtte azonban felmérték a műveltségüket is. Kiderült, a szereplők a bankjegyeket számolták már az iskolában is, ahelyett, hogy a tananyagra figyeltek volna - írja a Bors.

A lap arra kérte a szereplőket, hogy szavalják el a Himnusz első sorait, ám a feladatot szinte egyiküknek sem sikerült teljesítenie. Egyedül Kata volt az, aki el tudta szavalni Kölcsey Ferenc versének az első sorait. Filip azonban már nem volt ennyire felkészült, így több szót is kicserélt a versben.

Mettának már a feladat értelmezésével is problémái akadtak. A Himnusz elszavalása neki ugyanis éneklést jelenthette, mire kategorikusan leszögezte: nincs az a pénz, amiért kameránk előtt dalra fakadna - írták. A lap beszámolójából kiderült az is, hogy Aurél sem készült fel rendesen, de erre sikerült egy extrém kifogást találnia. Mint mondta, focistának készült és ha az lett volna belőle, akkor biztosan tudná a Himnusz szövefét.

Nem, nem tudom a magyar Himnuszt, se a Szózatot, semmi ilyesmi. Én nem izélek ilyeneket

- ezt már Papp Olivér, vagy ahogy sokan ismerik, PSG Olgi7 mondta a kamerák előtt, aki meg sem próbálkozott a sorok felidézésével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés