Hirdetés

Elárverezik Kóbor János autóját - megszólalt a legenda lánya

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kóbor János 2021 végén halt meg. A legendás zenész 16 éves lánya, Léna úgy döntött, megválik édesapja imádott autójától, a pénzből pedig a Covid miatt árván maradt gyerekeken fog segíteni.

"Rengeteg szép emlék köt ehhez a kocsihoz, most anyuval mégis úgy döntöttünk, hogy elárverezzük az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánljuk fel. Valahol én is egy Covid-árva vagyok. Anyukám találta ki egyébként, és én egyből rajongtam az ötletért. Apu nagyon szerette ezt a kocsit, és biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül" - árulta el Léna, aki egyébként azt is felidézte, hogy édesapja remek sofőr volt, nagyon jól vezetett. 

Mecky egy Opel Omegával járta az utakat, ezt a kocsit fogják most elárverezni. 

Kóbor János lánya egyébként azt is elárulta, hogy vonzó számára a színpad, de mindenképp szeretne szerezni egy diplomát is. Ráadásul hamarosan színpadra állhat, ugyanis Léna főszerepet kapott a Gyöngyhajú lány balladája című darabban

"Imádom a mostani életem: énekórák, táncórák, különóráim vannak mindennap. Nagyon jó a színházi stáb is, akik mindenben támogatnak. Szabó Máté hasznos tanácsokkal lát el a próbák alatt, és a szerepem szövegét már meg is tanultam, de még csiszolgatni kell, úgyhogy ezzel kelek, ezzel fekszem! Az egész életem erről szól" - mondta a szerepről, hozzátéve, hogy alig várja már a bemutatót, hiszen ezzel egy gyerekkori álma válik valóra. 

"Apukám mindig azt mondta, a színpadon a legfontosabb az egyediség. A tőlem telhető legjobbat szeretném kihozni magamból a három dalban, amit énekelek: a Hűtlen barátot, a Hollót és a 16 évesent, amit miattam tett be a dalok sorába a mű írója és rendezője, Pozsgai Zsolt. Ez külön nagyon megható számomra” – mesélte Léna a Borsnak. A musical csepeli bemutatójára egyébként egy hónapon belül sor kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés