Hirdetés

Kitálalt a barát: Szorcsik Viki tényleg elrabolta Csuti szívét

Garai Kitti portré Garai Kitti

Igaz lehet a hír, miszerint Csuti és Szorcsik Viki az elmúlt időszakban közel kerültek egymáshoz. Egy közös barátjuk ugyanis elárulta, hogy tényleg vonzódnak egymáshoz és ismerkednek, ám csak azután fognak együtt mutatkozni, ha már biztosan tudják, hogy van közös jövőjük. 

Mint azt a Naphíre is megírta, Csuti augusztus végén jelentette be, hogy szakított egykori szerelmével, Ginával. A pletykák szerint az üzletember azért döntött a szakítás mellett, mert a Farm VIP forgatásán túl közel került a Jóban Rosszban színésznőjéhez, Szorcsik Vikihez. Bár egyik fél sem erősítette meg a pletykákat, ám több árulkodó jel is arra utalt, hogy együtt vannak.

"A pletyka igaz, legalábbis annyiban, hogy nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Nem beszélnek róla, mert még az elején tartanak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt itt kint is folytatták. Napról napra közelebb kerülnek egymáshoz" - árulta el a Story magazinnak a pár közös barátja, aki szerint Csuti és Viki csak azután fognak együtt mutatkozni, ha már biztosak a kapcsolatukban. 

Az informátor azt is elmondta, Csuti és Viki is nagyon nehéz időszakon van túl. Lapunk is megírta, hogy az üzletember szakemberhez fordult, hogy rendezni tudja magában az elmúlt időszak történéseit, ugyanis több családi tragédia is érte. De Vikinek sem volt könnyebb, elvesztette a nagyszüleit, a testvérét és a kiskutyáját is. 

"Sorstársaknak is érzik magukat. Tökéletesen megértik egymás fájdalmait, hiszen jórészt ugyanolyan tragédiákat kell feldolgozniuk. Ez is közelebb hozta őket egymáshoz" - idézte a Blikk a forrást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés