Hirdetés

Csuti kiborult, szakember segítségét kérte

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szabó András "Csuti" nehéz időszakon megy keresztül. Bár eddig egyedül próbált megküzdeni a problémáival, mostanra eljutott arra a pontra, hogy szakember segítségét kérje. Az üzletember őszintén beszélt érzéseiről az Instagram-oldalán. 

Csutit egy kérdezz-felelek során árasztották el a követők a kérdéseikkel. A válaszokból többek között az is kiderült, hogy Edinával mindenről megegyeztek, így nem lesznek nagy viták a válás során.

A követőivel megosztotta azt is, hogy Kulcsár Edina maga mondta el neki, hogy babát vár, így nem a médiából kellett megtudnia. Azt is bevallotta, hogy megviseli volt párja terhessége és a körülöttük lévő felhajtás is, és nem örülne annak, ha az ő nevét kapná meg Edina és G.w.M közös gyermeke.

Hozzátette, hogy ő már nem szeretne több gyereket, azt viszont el tudja képzelni, hogy ismét megházasodjon.

Csuti hogyléte felől is érdeklődtek a rajongók. A híresség úgy fogalmazott, hogy hol jobban, hol pedig rosszabbul van a lelke, de most már nem egyedül, hanem egy szakember segítségével küzd meg a dolgokkal.

"Egy dolgon tudok változtatni, az a felfogásom, erősnek kell lennem és kész! Nincs mese" - idézte az üzletembert az RTL.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés