Kis híján a fiatal lány életébe került a csontkovácsnál tett látogatás

  • Életmód
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az amerikai Savannah-ban élő Caitlin Jensen gyógyulni ment egy helyi csontkovácshoz, de azt ő sem gondolta, hogy súlyos árat fog fizetni a látogatás miatt. A frissen diplomázott lány lebénult azt követően, hogy sztrókja lett a kezeléstől. A csontkovács súlyosan megsértette a fiatal lány négy nyaki artériáját, aminek következtében sztrókot kapott, majd leállt a szíve.

Emiatt az agya súlyosan károsodott, aminek következtében lebénult. Jelenleg a Savannah-i Memorial kórház intenzív osztályán ápolják, már túl van egy életmentő műtéten, de további beavatkozásokra lesz szüksége annak érdekében, hogy felépüljön, ám ehhez hosszú időre van szüksége - olvasható a Tények honlapján.

Caitlin édesanyja gyűjtést szervezett lánya gyógyulása érdekében, mivel az egészségügyi kezelések költsége hatalmas megterhelést jelent a család számára. A családtagok és a barátok bíznak a lány teljes felépülésében.

Cimkék:
  • csontkovács
  • stroke
  • gyógyulás
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet