Hirdetés

Kis Grófo családja már tudja, ki rongálta meg édesapjuk sírját - nem lennénk az illetők helyében

Nap Híre portré Nap Híre

Kis Grófo testvére kemény üzenetet küldött az elkövetőnek.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Kis Grófo édesapjányak a szolnoki síremlékét szombaton rongálták meg, ami után az énekes testvére 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel az elkövető kézre kerítésére.

Most úgy néz ki, hogy kiderült, ki rongálhatta meg Kozák László, azaz Nagy Grófo sírját. A zenész Kanadában élő testvére, Gyémi kíméletlen üzenetet fogalmazott meg a közösségi oldalán - írja a Blikk.

"Ejnye, ejnye. Okosak voltatok, de nem eléggé. Észrevették szerintem, hogy veszi őket a kamera... Soha az életemben nem live-oztam még, gyerekek, soha nem vettem fel az édesapám sírját... Ha a négy ember közül, mert négyen voltatok itt, hogy felcsináljátok ezt a sírt, édesapám sírját, hogy felbontsátok..." - mondta Gyémi.

"Láttunk a kamerán, ilyen kis törpe vagy. Nyavalyás. Négyen voltatok. Nézzed csak, amire azt hittétek, hogy darázsfészek, látod ottan? Amire nem is gondoltál volna szerintem az életedben soha, a darázsfészek az egy kamera, te nyavalyás" - folytatta mondandóját a zenész felháborodott testvére, aki azt kérte az elkövetőtől, hogy hívja fel, a videóban még a telefonszámát is megadta. 

Hozzátette: talán neki akkor nem lesz baja, ha feladja magát, de a többiek nem ússzák meg. Kiemelte, hogy az ujjlenyomatok is megvannak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés