Hirdetés

Undorító dolgot műveltek Kis Grófo édesapjának síremlékével

Nap Híre portré Nap Híre

Kis Grófo édesapjának a sírját szombaton rongálták meg.

A népszerű énekes arról számolt be, hogy szerinte értéktárgyakat kereshettek édesapja síremlékében, azonban a sztár testvére, Gyémi úgy gondolja, hogy a rongálás hátterében más állhat. A testvérek 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel az elkövető kézre kerítéséért - írja az Index.

Kozák László (Grófo) sírja Szolnokban található, a fia egyből odautazott, amikor megtudta, hogy mi történt, illetve a helyszínelők munkáját is segítette.

"Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik, kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt"

- írta az énekes a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy feljelentést tett az ügyben és bízik abban, hogy az elkövetőt megtalálják és elnyeri méltó büntetését.

Grófo öccse, Gyémi szintén posztolt a saját oldalán, és 2 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a család nevében annak, aki "elhozza neki, vagy elmondja", hogy ki volt a fosztogató.

Vasárnap már üzent is Grófo testvére a tettesnek, miszerint mindent tud és bízik az igazságszolgáltatásban, sőt kapott egy hangüzenetet is, amelyben azt állítják, tudják, ki az elkövető. Gyémi szerint furcsa, hogy pont akkor törték fel édesapja sírját, amikor ő kiérkezett Kanadába, és hozzá is be akartak törni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés