Hirdetés

Kiderült: ez történt Kerkez Milossal, mielőtt a Premier League-be igazolt

Nap Híre portré Nap Híre

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is megszólalt az ügyben.

Kerkez Milos
Kerkez Milos

A Naphire.hu is megírta a hírt, miszerint az elmúlt napokban megjelent híreket igazolva Kerkez Milos az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bournemouth-hoz szerződött

Neill Blake, az AFC Bournemouth ügyvezető igazgatója a klub honlapján elmondta: nagyon örülnek, hogy bejelenthetik Kerkez szerződtetését.

Kerkez a Bournemouth harmadik nyári igazolása és Szoboszlai Dominik (Liverpool FC) után a második magyar, aki a közelmúltban a PL-be igazolt, amelyet sokan a világ legerősebb bajnokságaként tartanak számon. 

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint nagy előrelépés Kerkez karrierjében, hogy a Premier League-ben szerepelhet.

"Minden játékosnak az a feladata, hogy a fejlődésén dolgozzon, egyre jobb csapatokban és egyre jobb bajnokságokban játszhasson. Milosnak több klubtól, több bajnokságból voltak megkeresései, de végül a Premier League mellett döntött. A Bournemouth ugyan nem az angol bajnokság egyik topcsapata, ugyanakkor az, hogy a Premier League-ben szerepel, azt mutatja, hogy európai szinten az erősebb csapatok közé tartozik. Ebből fakadóan biztos vagyok abban, hogy Milos rengeteget fog tanulni és fejlődni a Bournemouth-nál, ahonnan idővel majd megteheti a következő nagy lépést a karrierjében" 

- fogalmazott Rossi az MTI tudósítása szerint.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés