Hirdetés

Hivatalos: Kerkez Milos a Premier League-be igazolt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kerkez ezzel minden idők 3. legdrágább magyar igazolása lett. 

Lezárultak a Kerkez Milos jövőjéről szóló tárgyalások: a Premier League-ben szereplő Bournemouth hivatalos oldalán jelentette be a magyar játékos érkezését - írja az M4sport. A sportcsatorna az Instagram-oldalán azt írta: a magyar védőért az angol csapat 18 millió eurót fizet az AZ Alkmaarnak. 

"Nagy örömmel jelentjük be Milos szerződtetését, ő egy tehetséges fiatal játékos, akiben hatalmas lehetőségek rejlenek. Több európai klub is figyelte őt, de miután hallott a terveinkről és ambícióinkról, szívesen csatlakozott hozzánk. Egy atletikus, támadó felfogású hátvédet szerződtettünk, aki kiváló erősítés lesz csapatunk számára” – mondta Neill Blake, a Bournemouth vezérigazgatója.

erkez az idei nyáron a harmadik magyar lett, aki Premier League-csapathoz került, miután Bolla Bendegúz kölcsönszerződését követően visszatért a Wolverhamptonhoz és Szoboszlai Dominik 70 millió euró ellenében a Liverpoolhoz igazolt. A Bournemouth 15. helyen zárta a Premier League legutóbbi kiírását, az új szezont már Andoni Iraola személyében új vezetőedzővel kezdi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés