Hirdetés

Romlott a megvakított kemecsei édesanya állapota, sokszor már halálfélelme van

Nap Híre portré Nap Híre

Gabriella nemrég új műszemet kapott, miután volt párja bestiális módon megvakította. Testvére szerint a nő nagyon nagy mélységeket él át.

Ahogy arról korábban a Naphire.hu is beszámolt, Gy. Attila nem volt hajlandó beletörődni, hogy a nő szakított vele, és abba sem, hogy nem vonta vissza a feljelentést, amit korábbi elrablása miatt tett, ezért rátámadt és a puszta kezével megvakította. Lakatos Gabriella korábban részletesen mesélt a történtekről, a férfit gyáva rohadéknak nevezve. 

Gabriella hónapokkal később műszemet kapott, ám az végül nem bizonyult megfelelőnek. Kiderült, hogy újra van szükség, amit a családnak egy hete sikerült beszereznie.

Róbert, a nő testvére a Borsnak azt mondta, Gabi szervezete még nem szokta meg az idegen tárgyat, így a lány szemgödre begyulladt, ezt pedig kezelni kell, mert rossz esetben a nő agyára húzódhat és akár el is rákosodhat.

"A húgom nagyon nagy mélységeket él át. Nem tesz neki jót, hogy rendszeresen érkeznek idegenektől telefonhívások és azt kérdezik, Gabi meghalt-e már. Sok hónappal ezelőtt valóban elkövetett egy öngyilkossági kísérletet, amikor rengeteg gyógyszert bevett, de kimosták a gyomrát és felépült" 

– mondta a férfi, hozzátéve: a lányt rémálmok is gyötrik, ezért pedig az orvosa emelte a gyógyszerdózisát, hogy a szorongása csillapodjon.

Szerinte főleg azóta romlott Gabi állapota, hogy ő újra eljár dolgozni. Az utcán közlekednie, halálfélelme van, a fehér botot pedig nem szívesen használja. Egyelőre képtelen dolgozni, hiszen sok mindent meg kell tanulnia. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés