Hirdetés

“Gyáva rohadék” - üzent megvakítójának a kemecsei édesanya

Nap Híre portré Nap Híre

Soha nem fog tudni megbocsátani megvakítójának Lakatos Gabriella, akit a volt párja fosztott meg a látástól.

Lakatos Gabriella
Lakatos Gabriella

A nyilvánosság elé állt Lakatos Gabriella kemecsei édesanya, aki élete tragédiáját élte át tavaly februárban.  A nőt a volt élettársa, Gy. Attila vakította meg féltékenységből. A férfi korábban már el is rabolta a fiatal édesanyát, ebben az ügyben már február első napjaiban ítélet születhet. Az emberölési kísérlet miatt azonban néhány hét múlva tartják meg az előkészítő tárgyalást.

Gabriella a Borsnak nyilatkozott őszintén a vele történtekről és az érzéseiről. Mint mondja, azért állt a nyilvánosság elé, mert fel akarta hívni a figyelmet a bántalmazott, kiszolgáltatott nők helyzetére.

“Attila megvágta a nyelvemet és a szemöldökömet. Egy autóval átgurultak rajtam, a 4-5-ös csigolyám is eltört. A sérülés következtében felment a szívverésem 170-200-ra, azóta szívritmus-szabályozón élek. Nőgyógyászatilag is sérültem, illetve a gerincoszlopom is károsodott” - fogalmazott. Gabriellát a volt párja 2022. feburár 5-én támadta meg brutálisan: torkánál fogva elhurcolta, megfenyegette, megerőszakolta, megverte, majd puszta kézzel mindkét szemére megvakította az akkor 22 éves nőt.

“Nem tudom, hogy a gyűlöletnél létezhet-e alkalmasabb szó az érzéseim kifejezésére. Egy gyáva rohadék” - zokogott Gabriella.

“A mindenható Isten úgy szomorítsa meg az életét, Attila úgy könyörögjön, ahogy én csúsztam keservesen, a legnagyobb fájdalommal!” - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés