Hirdetés

Mégis hova tűnhetett Katalin hercegné? A fél világ érte aggódik

Nap Híre portré Nap Híre

Hónapok óta nem látta senki a walsei hercegnőt.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Katalin hercegné január közepén egy tervezett hasi műtéten esett át egy londoni magánkórházban, ami bár jól sikerült, de azóta sem látta senki. Ráadásul a műtét előtt sem mutatkozott nyilvánosság előtt Vilmos herceg felesége, akit utoljára karácsonykor láthattunk nyilvános eseményen.

A palota sem ad túl gyakran tájékoztatást a hercegné gyógyulásáról, emiatt pedig rengetegen aggódni kezdtek. Ráadásul egyes beszámolók szerint az elmúlt időszakban Vilmos herceg is egyre furcsábban viselkedik. Több eseményen is egyedül jelent meg, nemrég pedig váratlanul lemondott egy eseményt, ahol a keresztapjáról emlékeztek volna meg. Az okát sem árulta el, mindössze annyit közölt 45 perccel a kezdés előtt, hogy "személyes okok" miatt mégsem tud ott lenni.

Sokak szerint az is különös, hogy a palota ennyire szűkszavú Katalin hercegné állapotát illetően, miközben a rákbeteg Károly királyról rendszeresen osztanak meg rövid felvételeket és friss információkat. Katalint elvileg január 29-én engedték haza a kórházból, azóta már egy hónap is eltelt anélkül, hogy nyilvánosan mutatkozott volna - írja a Marie Claire.

Bár a helyzet ijesztőnek tűnik, jó jelnek számít, hogy Katalin hercegné a hírek szerint Norfolkba látogatott családjával a februári szünet idejére, tehát elég jól volt ahhoz, hogy utazhasson. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés