Hirdetés

Mi történik Katalin hercegné körül? Furcsa bejelentést tett a palota

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, a brit védelmi minisztérium a minap közölte, hogy Katalin hrecegné részt vesz III. Károly király júniusi hivatalos születésnapi rendezvénysorozatán. A palota azonban nem erősítette meg a kormányzati bejelentést. Egyre furcsább, ami a walesi hercegné körül történik. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át januárban egy londoni magánkórházban. A palota nem sokat közölt a hercegné állapotáról, aki teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, így egyből beindultak a találgatások, mostanra pedig egyre vadabb teóriák születtek azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett vele. A pletykák már odáig fajultak, hogy Katalin meghalt, és Vilmos éppen gyászol. Ezeket már a palota sem tűrte tovább, így nermégiben megszólaltak és közölték, hogy Katalin továbbra is jól van és otthon lábadozik. 

Hétfőn aztán jött a jó hír, miszerint Katalin is részt vesz majd az uralkodó júniusi hivatalos születésnapján. A hercegnő rejtélyes betegsége óta ez volt az első bejelentés, ami arra utalt, hogy Katalin addigra teljesen felépül majd és visszatérhet a hivatalos teendőihez. 

Most azonban az udvari illetékesek közölték, hogy a tárca a bejelentés előtt nem konzultált velük. A Kensington-palota és a Buckingham-palota - Károly londoni hivatala - egyaránt hangsúlyozta: egyelőre nincs is abban a helyzetben, hogy megerősíthesse a hercegnő és a király részvételét bármilyen nyilvános eseményen, tekintettel arra, hogy Katalin továbbra is lábadozik, Károly pedig kezeléseket kap daganatos betegségére. Minden bizonnyal a palota kijelentései még inkább erősítik majd a hercegnéről terjedő vad pletykákat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés