Hirdetés

Szenzációs hír érkezett Karsai Dánielről

Nap Híre portré Nap Híre

Karsai Dániel lett az Év Embere.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, nemrég Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke egy órán át beszélgetett Karsai Dániel alkotmányjogásszal és sorstársaival a parlamentben, méghozzá a gyógyíthatatlan ALS betegségről, illetve az eutanáziáról. Mint ismert, Karsai korábban az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult, és azt kérte, engedélyezzék számára az aktív eutanáziát. Emellett azt is el szeretné érné, ha mindenki számára engedélyezve lenne Magyarországon az aktív eutanázia.

Most pedig remek hír érkezett, ugyanis Karsai Dániel lett az Év Embere az RTL Híradó szavazása során. Karsai a csatornának elárulta, 2023 a legjobb éve volt.

2023 talán életem legjobb éve volt. Igen, azt mondtam életem legjobb éve, ami kifejeződik az ilyen elismerésekben is, mint amit önöktől kaptam, de ’24 még jobb lehet, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szörnyű betegség dacára nekem csak izgalmas és érdekes dolog van még

- nyilatkozta az alkotmányjogász, aki arról is beszélt, hogy rengeteg célja van még és a mindennapjaiban is rengeteg jó dolog történik vele, annak ellenére is, hogy egy ideje már beszűkült fizikai térben él.

Hála istennek az engem igazán kikapcsoló, szórakoztató dolgok jelentős része megmaradt. Nagyon sok időt töltök családtagokkal, barátokkal. Hogy ez nekik mennyire szórakoztató, azt mondják el ők, de nekem jó

- tette hozzá Karsai, aki rengeteget olvas, moziba és színházba is jár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés