Hirdetés

Ide menekült III. Károly király, miután megkapta a sokkoló diagnózist

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kiderült, hol tartózkodik most Károly király.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Buckhingam-palota hétfőn közölte a szomorú hírt, miszerint III. Károly király rákkal küzd. A palota közleménye szerint az uralkodó hétfőn megkezdte a "rendszeres kezeléseket", ám a rák típusát nem közölték. Arról is írtunk, hogy Harry herceg kedden landolt Londonban, hogy meglátogassa az édesapját, azonban szerdán már haza is utazott  az Egyesült Államokba a feleségéhez. 

Most pedig kiderült az is, hogy amíg Vilmos herceg és Anna hercegnő egész nap a család hivatalos elfoglaltságain vettek részt, addig Károly király sandringhami királyi birtokon tartózkodott. 

A BBC azt írja, Károly király és felesége, Kamilla királyné helikopterrel utaztak a norfolki birtokra szerdán, amely mintegy 160 kilométerre északra fekszik a Clarence House-tól, a király londoni otthonától.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a király meddig tervez a 20 ezer hektáros birtokon maradni, azonban az nem ritka, hogy a királyi család tagjai a vidéki otthonban húzódnak meg, hogy elmeneküljenek a reflektorfény elől, vagy pihenjek egy-egy orvosi kezelés után. 

A király néhai édesanyja, II. Erzsébet is gyakran látogatta a nyaralóhelyet, amikor kórházi kezelések után lábadozott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés