Hirdetés

Hátat fordított Harry hercegnek Vilmos és Katalin? Úgy tűnik, a király betegsége sem hatja meg őket

Nap Híre portré Nap Híre

III. Károly kisebbik fia Londonba utazott, hogy találkozzon beteg édesapjával, és esetleg bátyjával is, ám lehet, hogy erre nem kerül sor.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, a Buckingham-palota közlése szerint rákkal küzd III. Károly. A hír hallatán az Amerikában élő Harry herceg rögtön Angliába utazott, hogy a beteg édesapja mellett legyen. Harrynek az utóbbi években megromlott a kapcsolata a királyi családdal, és sokan abban reménykedhetnek, hogy a szomorú hír talán újra összekovácsolja őket

Bár Harry és Vilmos nem tervezték, hogy találkoznak a herceg londoni tartózkodása alatt, egy forrás szerint egy közös barátjuk, Mark Dyer egyfajta hídként működhetne a testvérek között. A Harryhez közel állók szerint a herceg örömmel venné, ha találkozhatna a bátyjával - írja a Blikk

„A herceg elsősorban azért utazik az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa az apját, de ha lehetőség adódna arra, hogy találkozzon a walesi herceggel, örömmel elfogadná”

 – árulta el egy bennfentes, ám a Buckingham-palota forrásai szerint Vilmos és felesége, Katalin hercegné nem tervez találkozót Harryvel.

Harry a hírek szerint az érkezése után mindössze 45 percig volt édesapjánál, az éjszakát pedig nem egy királyi rezidencián töltötte, hanem vélhetően egy luxushotelben szállt meg. Várhatóan nem is tölt majd sok időt az Egyesült Királyságban, ugyanis a jövő héten egy rendezvényen kell megjelennie.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés