Hirdetés

Nagy a baj? Károly király kisírt szemmel ült autóba, miután találkozott Harry herceggel

Nap Híre portré Nap Híre

Az uralkodó állítólag sírva hagyta el a Clarence házat, miután találkozott a kisebbik fiával, Harry herceggel, akivel egyébként 2022 szeptembere óta nem látták egymást.

Mint arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Harry herceg kedden landolt Londonban, hogy meglátogassa az édesapját, III. Károly királyt, akinél nemrég rákos elváltozást találtak. A sussexi herceg kedden fekete terepjáróval érkezett meg a királyi pár otthonához, a Clarence-házhoz, ahol nagyjából 45 percet töltött az apjával, majd egy londoni hotelben szállt meg.

Most arról ír a Sassy, hogy a herceg állítólag kéretlenül érkezett apjához, akit nagyon feldúlt a találkozás a kisebbik fiával. Harry ugyanis a várva várt nagy kibékülés helyett mindössze fél órát töltött az apjával, és ez idő alatt még csak át sem ölelte rendesen. A találkozó utáni fotókon a 75 éves Károly meglehetősen érzelmesnek tűnt, amikor Kamilla királynővel az oldalán elhajtott a londoni otthonukból. Sőt, egészen úgy tűnt, mint aki kisírt szemmel ült be az autóba.

Arról egyelőre nem szivárogtak ki részletek, hogy Harry herceg miről beszélt az apjával. Harryt azonban nem hatotta meg túlságosan, hogy ennyi idő után ismét találkozhatott az édesapjávl, ugyanis a herceget hazafelé indulva a repülőtéren széles mosollyal az arcán fotózták le. Ugyanígy ragyogott a boldogságtól Meghan is, amikor őt látták autózni tegnap - jegyezte meg a portál.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés