Hirdetés

"Minden vágyunk, hogy még nagyon sokáig velünk legyél" - így ünnepelte a születésnapját az ország kedvenc kutyája, Karcsika

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Mint minden évben, így idén is különleges nap volt július 17-e Sváby Andráséknál, ugyanakkor évről-évre egyre aggasztóbb is.



“Ma nyolc éves Karcsika! Imádunk! Minden vágyunk, hogy még nagyon sokáig velünk legyél” - kezdte néhány napja egy bejegyzését a Heti Napló műsorvezetője, amelyen szeretett kutyája, az ország kedvence látható a szülinap tortájával. Egy újabb év repült el, így a négylábú tévés híresség ismét szülinapos lett. Ez az a nap, amikor a gazdi nem csak meglepetésekkel, de saját kézzel készített tortával is meglepi Karcsikát. 

“Minden évben kap egy pástétom tortát: felbontok egy prémium kutyatápot és beteszem formába. Utána pedig meg feldíszítem májkrémmel” - mondta a Naphire.hu megkeresésére Sváby András, de azt is hozzátette: van egy másik aspektusa is ennek a napnak. “Minden évben egy kicsit aggódunk is, hogy öregszik és mi lesz, ha az öregedés első jeleit fogja mutatni. Bár szerencsére ennek még nyoma sincs” - így az ATV műsorvezetője.



Az is kiderült, Karcsika idén nem csak a szokásos meglepetéseit kapta meg, amelyekkel a szokásos módon bánt is el. “Kihúzta a szatyorból a sípolós macit, aminek azonnal lerágta a fülét” - folytat a gazdi, aki azt is hozzátette: az ünnepeltet ezt követően az egész család elkísérte egy álomnyaralásra a magyar tenger partjára. “Az ünnepelt nyaral” - tette hozzá Sváby András.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés