Hirdetés

Mutatjuk Magyarország legmagasabb karácsonyfáját - fotók

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hagyományosnak kicsit sem mondható a karácsonyfa.

A Magyar Közút péntek délután a közösségi oldalán osztotta meg, hogy második alkalommal alakították karácsonyfává az M0-ás autóútón található Megyeri-hidat. Kiemelték, a tavalyi év után rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, így nem volt kérdés, hogy idén is ezzel az egyedülálló látványossággal készülnek a karácsonyra.

Kiemelték, energiatakarékossági okokból idén csak az alap díszvilágítását felhasználva váltott zöld színre a híd, de cserébe ezúttal mind a két pilont átszínezik két hétvégén át.

A Megyeri-híd 35 emelet magas pilonjai első körben december 23-26. között, vagyis péntek, szombat, vasárnap és hétfő este váltanak zöld színre, ráadásul az első három napon mindkét pilon mindkét oldalára karácsonyi csúcsdíszt is kivetítenek.

A második hétvégén december 30-tól január 1-ig, vagyis jövő hétvégén pompázik zöld színben az ország egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja. A kijelölt napokon napnyugtától másnap hajnalig, vagyis a már megszokott alap díszvilágítás ideje alatt bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit

- olvasható a társaság közösségi oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés