Hirdetés

Karácsony Gergely reagált Vitézy bejelentésére: ,,a szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi"

Nap Híre portré Nap Híre

Több politikus és közéleti szereplő, köztük Karácsony Gergely is reagált arra, hogy Vitézy Dávid kedd reggel bejelentette, indul a budapesti főpolgármester-választáson.

„Vitézy Dávid vagyok, döntöttem: indulok a főpolgármester-választáson” – közölte a hírt a volt közlekedési államtitkár egy videós bejegyzésben. Karácsony Gergely az elsők között volt, aki reagált a hírre – írja az Index

A budapesti főpolgármester azt írta: „Főpolgármesterré választásom után szakmai feladatra kértem fel Vitézy Dávidot. Azt mondta, nem tudja vállalni, mert nem engedte meg neki Orbán Viktor, és ő nem szeretne olyan katona lenni, aki Észak-Koreából menekül Dél-Koreába, de hátulról lelövik az övéi.”

,,Szakmai feladatra nem engedték, most politikaira küldik. Sebaj. A szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi" – írta a posztjában. 

Horn Gábor közgazdász, egykori SZDSZ-es politikus, a Republikon Intézet vezetője szintén kommentálta Vitézy indulását. „No volt fideszes, önmagát végre megtaláló Magyar Péter mellett itt az újabb, önmagát végre megtaláló fideszes megoldó ember, Vitézy Dávid… Nincs itt semmi probléma, a Fidesz mindent megold, ha kell, a maga ellenfeleit is elő tudja állítani. De azért és mindennek ellenére: Hajrá, Karácsony Gerő!” – írta Horn Gábor.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés