Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a józsefvárosi tragédiáról, ez történt valójában

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, Budapesten a Baross utcában egy férfi késsel a kezében őrjöngött, és betört egy kirakatot is. A helyszínre érkező rendőrök megpróbálták igazoltatni, majd bilincset alkalmaztak. A jelenet közben a 30 éves férfi rosszul lett, eszméletét vesztette. Az egyenruhások egyből megkezdték az újraélesztést és mentőt is hívtak, de a férfi életét már nem tudták megmenteni. 

A józsefvárosi tragédiáról újabb részleteket közöltek, kiderült: péntek délután vélhetőleg egy horvát rendszámú autóval indult el az áldozat a Zichy Jenő utcából, ahol három autót is összetört. Ezután a VIII. kerületbe hajtott, a Baross utcában pedig berohant egy közeli lakásba, ahol őrjöngeni kezdett. A lakók riasztották a rendőröket.

Ezután rohant az utcára, ahol késsel hadonászott, majd betörte egy közeli üzlet kirakatát is. A közelben lakók arról számoltak be, hogy ők csak azt látták, ahogy a rendőrök szaladnak valaki után és azt kiabálják neki, hogy álljon meg.

A férfi azonban nem állt meg, akkor sem, amikor elfutott a házunk előtt

– mesélte egy asszony a Ripost-nak. Egy másik szemtanú hozzátette, az autóból annyit látott, hogy nagy a tömeg és, hogy valakit letepernek. Ezután kiabálást hallott, majd észrevette: valakit éppen újraélesztenek. Úgy fogalmazott, hogy mindent megtettek érte, de hiába. A rendőrség az esettel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, a rendelkezésre álló adatok szerint az intézkedés arányos, jogszerű és szakszerű volt, a haláleset nem áll összefüggésben a rendőri intézkedéssel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés