Hirdetés

Kirúgta a stúdió a Marvel-filmek sztárját, mert bántalmazta a volt barátnőjét

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Megvált a Marvel a Kanget játszó Jonathan Majorstól, miután a bíróság elítélte őt a volt barátnője bántalmazásáért.

Jonathan Majors
Jonathan Majors

Jonathan Majors színészt március 25-én tartóztatták le testi sértés és zaklatás vádjával, miután a volt barátnője, Grace Jabbari megvádolta azzal, hogy egy férfi megtámadta őt egy autó hátsó ülésén. Jabbari elvette a férfi telefonját, mire a színész olyan erővel csavarta ki a készüléket a nő kezéből, hogy azzal “gyötrő” fájdalmat okozott, majd tarkón it ütötte a lányt, amikor az kiszállt az autóból. A nő azt mondta, hogy eltört az ujja és zúzódásokat szenvedett. Majors akár egy év börtönt is kaphat.

A 34 éves Majors tagadta a bántalmazás vádját, sőt, a védői azt állították, hogy a nő viselkedett agresszívan, amikor elvette a férfi telefonját - írja a Variety.

A közel kéthetes tárgyalás során az ügyészség olyan hangfelvételt mutatott be Majors és Jabbari közötti beszélgetésekből, amikből kiderül, hogy a színész arra próbálják rávenni a nőt, hogy ne menjen kórházba a fejsérülése után, de Jabbari kapott olyan üzenetet is, amiben Majors öngyilkossággal fenyegetőzött.

A hangfelvételen Majors azt mondja Jabbarinak, hogy úgy kell viselkednie, mint Corretta Scott King és Michelle Obama, mert ő, mármint Majors „nagyszerű ember”, aki „nagyszerű dolgokat tesz, nem csak értem, hanem a kultúrám és a világ érdekében”.

Letartóztatása óta több produkcióból és reklámból kitették Jonathan Majorst, egyes filmek esetében bizonytalan, mi lesz a sorsa. De a legsúlyosabb szakmai következmény mindenképp a Marvel döntése. A színész Kangot először a 2021-es Loki sorozatban játszotta el, és ahogyan a Marvel univerzumban egyre haladunk előre a cselekményekben, úgy lett volna egyre inkább kulcsfigura a Major karaktere.

Azt még nem tudni, hogy dönt a Marvel, teljesen elengedik-e Kang karakterét, vagy egy másik színészt keresnek annak az alakítására. Mindenesetre bárhogy is dönt a Marvel, annak anyagilag is komoly következményei lehetnek egy olyan időszakban, amikor anyavállalata, a Disney egy sokkal költségtudatosabb korszakba lépett.

Az szintén nagy kérdőjel egyelőre, hogy Majors karrierjével mi lesz. A férfi 2023-at az iparág egyik legkeresettebb színészeként kezdte, aki Michael B. Jordannel közösen szerepelt a Creed III-ban, és széles körű elismerést vívott ki a Sundance Filmfesztiválon a „Magazine Dreams” testépítő drámában nyújtott alakításáért. A filmet a Searchlight Pictures – egy másik Disney-leányvállalat – ez utóbbi filmet jelölte ki a decemberi bemutatóra, de a cég csendesen kivette a filmet a naptárából még októberben, és egyelőre nincs is új megjelenési dátuma.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés