Hirdetés

(18+) Gyászol Hollywood: brutális rablógyilkosság áldozata lett a Westworld sorozat sztárja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Johnny Wactor amerikai színészt Los Angelesben lelőtte egy tolvaj, aki egy alkatrészt akart ellopni az autójából.

A 37 éves színész halálos sérüléseket szenvedett, miután megzavart három férfit, akik megpróbálták eltávolítani a katalizátort a parkoló járművéből.

Wactort - aki korábban a General Hospital című amerikai szappanoperában szerepelt - szombaton kora reggel nyilvánították halottnak. Ügynöke, David Shaul a Variety-nek úgy fogalmazott, hogy "kiváló ember" volt - írja a BBC.

"Szó szerint az utolsó ingét is odaadta volna. Több mint egy évtizednyi együtt töltött idő után hatalmas űrt hagy örökre a szívünkben"

- tette hozzá a sztár ügynöke. Wactor édesanyja is megszólalt a fia halála után. Scarlett kiemelte, hogy a színész munka után tért vissza az autójához, akkor fedezte fel, hogy egy férfi éppen babrál vele. Mivel azt hitte, hogy el akarják vontatni a jűrművét és nem sejtette a veszélyt, így odament hozzá, hogy megkérdezze mi történik, majd szinte azonnal lelőtték.

A gyászoló édesanya elmondta, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi két másik társával együtt elmenekült a helyszínről. A fia meggyilkolását "értelmetlennek" nevezte.

A katalizátorok igen népszerű célpontok a tolvajok számára, mivel értékes fémeket tartalmaznak, amelyeket el lehet adni.

Az eset a West Pico Boulevard és a South Hope Street sarkán történt Los Angeles belvárosában. A rendőrök egyelőre nem tartóztattak le senkit.

A General Hospital producerei által megosztott búcsúbejegyzés szerint a dél-karolinai születésű Wactor "valóban egyedülálló volt, és öröm volt vele dolgozni minden egyes nap".

A sorozatban eltöltött két év mellett Wactor szerepelt az NBC 2013-as Szibéria című sorozatában is, és illetve feltűnt az HBO Westworld című sorozatának két epizódjában is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés