Hirdetés

Súlyos vád Johnny Depp ellen: ezt művelte egy színésznővel egy forgatás alatt?

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Johnny Depp 50 millió dollára perelte be volt feleségét, amiért azzal a rágalommal állt elő még 2018-ban, hogy családon belüli erőszak áldozata volt. Amber Heard mindenáron bizonyítani akarta igazát, ám a bíróság szerint Deppnek volt igaza. Mindez két évvel ezelőtt történt, most azonban egy színésznő is azzal állt elő, hogy bántalmazta őt a világsztár.

A Karib-tenger kalózai sztárja ismét bántalmazási botrányba keveredett, ugyanis Lola Glaudini színésznő azt állítja, hogy egy 2001-es forgatáson a színész rosszul bánt vele, és bántalmazta őt. A nő elmondta, hogy a Blow című film rendezője, Ted Demme arra utasította, hogy nevetésben törjön ki, amikor Depp a felvétel során elmondja a szövegét, azonban ez a sztárt felbosszantotta.

Odajött hozzám, az arcomba dugja az ujját, és így szól: „Ki a f*sznak képzeled magad? Fogd be a pofád. Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig rohadtul összezavarsz. Te kib*szott idióta

- idézte fel Depp szavait a színésznő. Állítása szerint Depp ezután így folytatta: "Ó, most már ez nem olyan vicces, igaz? Most már kussolsz? Amilyen csendben vagy most, olyan kib*szott csendben maradj." Glaudini rettentő csalódott volt az eset után. "Az a sztár, akit bálványoztam, aki miatt olyan izgatott voltam, hogy végre együtt dolgozhatok, megalázott. Csak az járt a fejemben, hogy el ne sírjam magam" - idézte a színésznő szavait az Origo. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés