Hirdetés

A túlzott alkoholfogyasztás veszélyei: így került a 18 éves Dorci lábára Karácsony Gergely portréja

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, egy fiatal lány magára tetováltatta Karácsony Gergely főpolgármester arcképét. A különleges  tetkó a budapesti Street Art Tatoo stúdióban készült, az ötlet pedig a hely tulajdonosának fejéből pattant ki. Arról is beszámoltunk, hogy Karácsony Gergely ellátogatott a stúdióba, hogy a saját szemével is megtekintse a tetoválást. 

A Blikk most utánajárt, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy 18 éves lány magára tetováltatta a főpolgármestert. Mint írják, a tetkó egy Nagy Diófa utcai szalonban készült, a viselője pedig nem más, mint a stúdió recepciósa, Dorci. 

Igazából megittunk egy pár sört, majd kitaláltuk ezt a fantasztikus ötletet, hogy csináljuk meg. Halál komolyan. Azon gondolkoztunk, kit lehetne feltetoválni a politikusok közül, de nyilván egy királyt nem fogunk feltetoválni. De Karácsony Gergő tök jó fej, aranyos, ilyen vicces az egész 

- mesélte a lapnak az alkotó, Kristóf, aki azt mondta a munkával kapcsolatban, hogy Karácsony arcának megörökítése rutinmunka volt számára. "Alapvetően portrétetováló vagyok, tetoválok 8-9 éve, szóval igazából rutinmeló volt, nem véletlen, hogy közben elsörözgettünk. Egyébként zárás után csináltuk, szóval szórakoztunk is közben" - tette hozáz. 

A főpolgármester munkatársai a Street Art Tattoo Instagram-oldalán vették észre a művet, ezt követően döntöttek úgy, hogy Karácsony személyesen is ellátogat a szalonba. Kristóf szerint Karácsony nagyobb zavarban volt, mint ők, és meglepő volt számára, hogy a saját arcát látja vissza valaki máson.

Dorci nem bánta meg a tetoválást

Hivatkozás másolása

"Teljes mértékben poénnak indult. Kristóf akart realisztikus tetkót csinálni, én meg tetoválást akartam. Nem bántam meg, ha a későbbiekben meg is bánnám, bármivel el lehet takarni" - mondta a szalon recepciósa, aki szerint a Karácsony Gergellyel való találkozás vicces és váratlan volt, de megkedvelte a főpolgármestert.

Mint ismert, Karácsony Gergely elképesztően népszerű a TikTokon, főleg a fiatalok körében, akik már "apunak" szólítják a városvezetőt. Karácsony azt mondta, ez a mai napig furcsa számára, nehezen kezeli, de mégis egyre általánosabb. "A múltkor egy tüntetésen egy nagymama mondta azt, hogy „szia, apu”. Szóval ez most már megállíthatatlan. Van egy generáció, akinek sokkal nehezebb a kamaszléte, mint mondjuk az én generációmnak volt. Én egy jövőorientált politikát csinálok, és azt remélem, ez az apuzás valamelyest ennek a politikának is szól a fiatalok részéről. Az biztos, hogy én azt szeretném, hogy a következő generációknak is jó legyen Budapest – mondta Karácsony Gergely.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés