Hirdetés

Különös üzenet rejlik Jakupcsek Gabriella fotója mögött - Megszólalt a műsorvezető

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Jakupcsek Gabriella először járt a világ egyik legkülönlegesebb és legszebb helyén, ahonnan tényleg nem mindennapi képeket osztott meg. A Naphire.hu megkeresésére Jakupcsek Gabriella elárulta a fotók nem mindennapi hátterét is.

A világ egyik legismertebb és legszebb tengerpartjáról, az olaszországi Amalfiból posztolt a népszerű tévés, fotója azonban már első ránézésre is más, mint amit a reklámfilmekből, klipekből és Hollywood-i produkciókból megszokhattunk. 

A Naphire.hu megkeresésére Jakupcsek Gabriella megerősítette, hogy még csak véletlenül sem nyaralásról, vagy épp kirándulásról volt szó. 

“Azért mentem, mert beszélgetni akartam a barátaimmal” - kezdte a műsorvezető. “Tehát ez nem nyaralás volt, ennek célja volt. Időről időre elmegyünk közösen valahova és azzal foglalkozunk, hogy mi van egymással. A nyaralás az egy más jellegű dolog, ez az egymásra figyelésről szól. Ki hol tart? Kinek mik a dilemmái? Ki hogy van? Ez arról szól, hogy az emberi kapcsolatokat hogy lehet jól fenntartani” - szögezte le.

A műsorvezető és társasága négy napot töltött a festői szépségű partszakaszon, de - mint ahogy az Jakupcsek Gabriella szavaiból kiderült, - nem az volt a lényeges, hol vannak együtt, hanem az: nem ott, ahol ezt természetes lenne. “Attól, hogy kiszakadsz otthonról, kiszakadsz a hétköznapjaidból, máshogy látsz rá dolgokra, máshogy nézed a világot, és nem meghatározott idő alatt kell valamit lebonyolítanod, szerintem nagyon fontos dolog. Máshogy hangoznak el mondatok, történetek” - magyarázta Jakupcsek a Naphire.hu-nak. 

Ugyanakkor - mint ahogyan az a közösségi oldalára posztolt képekből is kiderült - nem a legideálisabb idő fogadta őket. “Mi gyakorlatilag egy özönvízben voltunk Amalfiban. Télikabátban, egymásnak adott pulóverekben voltunk végig és örültünk, ha egyik terasztól a másikig, vagy egyik templomtól a másikig eljutottunk. De pont arról beszélgettünk, hogy a közös utazás mégis eléri a célját. Tehát: az együtt töltött idő nagyon fontos, de nyilván jobb lett volna napos teraszon ülni” - mosolygott Jakupcsek Gabriella.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés