Hirdetés

Videó alapján vágta le kislánya haját Jakupcsek Gabriella, alig tudták megmenteni

 portré

Risztov Éva kertészkedni tanul a YouTube segítségével, Jakupcsek Gabi hajat vágott. Sőt, az is kiderült, évekig nem jól használta az autóját.

Nem mindennapi névsorral tesz vissza a #Bochkor az ATV képernyőjére. Mint ahogyan azt korábban megírtuk, Risztov Évi itt árulta el, hogy vidékre költözött, ahol fát vág, veteményez, és önellátó otthon igyekszik teremteni magának. Többek közt a YouTube segítségével. “A mai világban a YouTube-ról nagyon sok mindent meg lehet tanulni…” - magyarázta az olimpiai bajnok úszónő, majd Jakupcsek Gabi félbe is szakította.

“Hát hogyne, én például levágtam a kislányom haját. Ne tudd meg!” - kezdte a kiváló műsorvezető a naphire.hu információi szerint, és olyan arcot vágott, hogy a stúdió azonnal nevetésben tört ki. Csonka Pici kérdésére azt s hozzátette: nem is állt szóba vele utána. “Konkrét videót néztem, hogy hogy kell megpödörni, előre húzni,… iszonyat. Szegény, alig tudtuk megmenteni!” - tette hozzá Gabi.

A műsor egy másik pontján ő azt is elárulta, csak most, évekkel később jött rá, hogy rosszul használta az autóját. “Képzeljétek, több év után rájöttem, hogy van egy gomb az autómon: pure. Visszatölti az elektromos energiát. Évekig jártam úgy, hogy azt se tudtam, van rajta” - magyarázta. S hogy hogy jött rá? Nos, a férje egyszer beült mellé és megkérdezte tőle, tudja-e, mi mindent tud a kocsija.

Az ATV #Bochkor szilveszteri műsorának vendége lesz még Kabát Peti is, így garantált, hogy szem nem marad szárazon. A műsor 20:25-kor kezdődik, a Géniusz szilveszteri különkiadása után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés